Genomineerden

Annelien Coppieters
Interview

In afwachting van die ontknoping stellen we graag de genomineerden aan u voor. Maak kennis met Annelien Coppieters (Hogeschool Gent), genomineerd voor de Vlaamse Scriptieprijs 2018.

Axelle Bollen
Interview

In afwachting van de ontknoping stellen we graag de genomineerden aan u voor. Vandaag: maak kennis met Axelle Bollen (Hogeschool PXL), genomineerd voor de Bachelorprijs.

Barbara Dewit en Jente Verbesselt
Interview

In afwachting van de ontknoping stellen we graag de genomineerden aan u voor. Maak kennis met Barbara Dewit en Jente Verbesselt (KU Leuven), genomineerd voor de Klasseprijs.

Daan Bertels en Lars Jansen
Interview

In afwachting van de ontknoping stellen we graag de genomineerden aan u voor. Maak kennis met Daan Bertels & Lars Jansen (KU Leuven), genomineerd voor de Vlaamse Scriptieprijs.

Elfie Van Haudenhuyse
Interview

In afwachting van de ontknoping stellen we graag de genomineerden aan u voor. Maak kennis met Elfie Van Haudenhuyse (Arteveldehogeschool Gent), genomineerd voor de Klasseprijs.

Ellen Roels
Interview

Op woensdag 19 december reiken we in het Iers College in Leuven de Vlaamse Scriptieprijs en deelprijzen uit. In afwachting van die ontknoping stellen we graag de genomineerden aan u voor. Vandaag: Ellen Roels (VUB), genomineerd voor de Agoriaprijs

Erik Pelicaen 
Interview

In afwachting van de ontknoping stellen we graag de genomineerden aan u voor. Vandaag: Erik Pelicaen (VUB), genomineerd voor Vlaamse Scriptieprijs én de EOS-prijs.

Gitte Truijen
Interview

Op woensdag 19 december reiken we in het Iers College in Leuven de Vlaamse Scriptieprijs en deelprijzen uit. In afwachting van die ontknoping stellen we graag de genomineerden aan u voor. Maak kennis met Gitte Truijen (Universiteit Gent).

Hannah Kruithof
Interview

Maak kennis met Hannah Kruithof (Universiteit Gent), genomineerd voor de Vlaamse Scriptieprijs 2018. Deze oud-studente Letterkunde ziet méér dan alleen foto's van koffie en katten op Instagram.

Hannah Pinson
Interview

Computerwetenschapper en fysica Hannah Pinson (VUB) onderzocht een complex netwerk van menselijke neuronen en bracht zo de communicatiepatronen in dit netwerk in kaart. Onderzoek dat ze deed aan het Massachusetts Institute of Technology (MIT), onder leiding van professor Max Tegmark.

Joppe Rutten en Jens Verschoren
Interview

In afwachting van de ontknoping stellen we graag de genomineerden aan u voor. Maak kennis met Joppe Rutten en Jens Verschoren, samen genomineerd voor de Agoriaprijs

Kawtar Bakir
Interview

Op woensdag 19 december reiken we in het Iers College in Leuven de Vlaamse Scriptieprijs en deelprijzen uit. In afwachting van die ontknoping stellen we graag de genomineerden aan u voor. Vandaag: Kawtar Bakir (VIVES), genomineerd voor de Klasseprijs.

Lien Van Deuren - foto copyright Lynn Van Den Broeck
Interview

'Zonder zonde' is een reeks van acht meubels in de publieke ruimte. Vier meubels zijn geïnspireerd op zintuigen, de vier andere op standjes uit de Kama Sutra. Interieurvormgeefster Lien Van Deuren (Thomas More Hogeschool): "Vier jaar werken en studeren combineren, het was best pittig."

Lisanne Terrie
Interview

Op woensdag 19 december reiken we in het Iers College in Leuven de Vlaamse Scriptieprijs en deelprijzen uit. In afwachting van die ontknoping stellen we graag de genomineerden aan u voor. Maak kennis met Lisanne Terrie, genomineerd voor de EOS-prijs.

Ludwig Peeters
Interview

In afwachting van die ontknoping stellen we graag de genomineerden aan u voor. Ludwig Peeters (Universiteit Antwerpen), genomineerd voor de Klasseprijs.

Margot Denys & Sophie Catteuw
Interview

In afwachting van de ontknoping stellen we graag de genomineerden aan u voor. Maak kennis met Margot Denys en Sophie Catteuw, genomineerd voor de Bachelorprijs.

Marjolein Jansens
Interview

In afwachting van de ontknoping stellen we graag de genomineerden aan u voor. Maak kennis met Marjolein Jansens (AP Hogeschool), genomineerd voor de Bachelorprijs.

Sarah Vanbesien
Interview

Op woensdag 19 december reiken we in het Iers College in Leuven de Vlaamse Scriptieprijs en deelprijzen uit. In afwachting van die ontknoping stellen we graag de genomineerden aan u voor. Maak kennis met Sarah Vanbesien (Universiteit Gent)

Sebastiaan Michiels
Interview

In afwachting van de ontknoping stellen we graag de genomineerden aan u voor. Maak kennis met Sebastiaan Michiels (VUB), genomineerd voor de Vlaamse Scriptieprijs.

Wendy Speleman en Veerle Stappers
Interview

In afwachting van de ontknoping stellen we graag de genomineerden aan u voor. Maak kennis met Wendy Speleman en Veerle Stappers (Odisee), samen genomineerd voor de Bachelorprijs.

Willem Vereycken
Interview

In afwachting van de ontknoping stellen we graag de genomineerden aan u voor. Vandaag: Willem Vereycken (KU Leuven), genomineerd voor de EOS-prijs