Genomineerden

Desirée Custers
Interview

In afwachting van de ontknoping stellen we graag de genomineerden aan u voor. Vandaag: Desirée Custers (KU Leuven), genomineerd voor de Vlaamse Scriptieprijs.

Lisa Depraetere, Sarah De Witte en Machteld Poriau
Interview

Maak kennis met Lisa Depraetere, Sarah De Witte en Machteld Poriau (Artevelde Hogeschool), genomineerd voor de Bachelorprijs.

Annelien Coppieters
Interview

In afwachting van die ontknoping stellen we graag de genomineerden aan u voor. Maak kennis met Annelien Coppieters (Hogeschool Gent), genomineerd voor de Vlaamse Scriptieprijs 2018.

Axelle Bollen
Interview

In afwachting van de ontknoping stellen we graag de genomineerden aan u voor. Vandaag: maak kennis met Axelle Bollen (Hogeschool PXL), genomineerd voor de Bachelorprijs.

Barbara Dewit en Jente Verbesselt
Interview

In afwachting van de ontknoping stellen we graag de genomineerden aan u voor. Maak kennis met Barbara Dewit en Jente Verbesselt (KU Leuven), genomineerd voor de Klasseprijs.

Brecht Tomme
Interview

In afwachting van de ontknoping stellen we graag de genomineerden aan u voor. Vandaag: Brecht Tomme (UGent), genomineerd voor de Eosprijs.

Daan Bertels en Lars Jansen
Interview

In afwachting van de ontknoping stellen we graag de genomineerden aan u voor. Maak kennis met Daan Bertels & Lars Jansen (KU Leuven), genomineerd voor de Vlaamse Scriptieprijs.

Daphne de Kam
Interview

In afwachting van de ontknoping stellen we graag de genomineerden aan u voor. Maak kennis met Daphne de Kam, genomineerd voor de Klasseprijs

Elfie Van Haudenhuyse
Interview

In afwachting van de ontknoping stellen we graag de genomineerden aan u voor. Maak kennis met Elfie Van Haudenhuyse (Arteveldehogeschool Gent), genomineerd voor de Klasseprijs.

Ellen Roels
Interview

Op woensdag 19 december reiken we in het Iers College in Leuven de Vlaamse Scriptieprijs en deelprijzen uit. In afwachting van die ontknoping stellen we graag de genomineerden aan u voor. Vandaag: Ellen Roels (VUB), genomineerd voor de Agoriaprijs

Erik Pelicaen 
Interview

In afwachting van de ontknoping stellen we graag de genomineerden aan u voor. Vandaag: Erik Pelicaen (VUB), genomineerd voor Vlaamse Scriptieprijs én de EOS-prijs.

Eva Wachtelaer
Interview

In afwachting van de ontknoping stellen we graag de genomineerden aan u voor. Maak kennis met Eva Wachtelaer, genomineerd voor de Eosprijs.

Ewout Vereecke
Interview

In afwachting van de ontknoping stellen we graag de genomineerden aan u voor. Vandaag: Ewout Vereecke (KU Leuven), genomineerd voor de Agoriaprijs.

Fenne Dendoncker
Interview

In afwachting van de ontknoping stellen we graag de genomineerden aan u voor. Vandaag: Fenne Dendoncker (KU Leuven), genomineerd voor de Vlaamse Scriptieprijs.
 

Friedl Teirlinck
Interview

In afwachting van de ontknoping stellen we graag de genomineerden aan u voor. Vandaag: Friedl Teirlinck (Odisee), genomineerd voor de Bachelorprijs.

Gitte Truijen
Interview

Op woensdag 19 december reiken we in het Iers College in Leuven de Vlaamse Scriptieprijs en deelprijzen uit. In afwachting van die ontknoping stellen we graag de genomineerden aan u voor. Maak kennis met Gitte Truijen (Universiteit Gent).

Giulia Latinne
Interview

In afwachting van de ontknoping stellen we graag de genomineerden aan u voor. Vandaag: Giulia Latinne (Hogeschool PXL), genomineerd voor de Vlaamse Scriptieprijs.

Hannah Kruithof
Interview

Maak kennis met Hannah Kruithof (Universiteit Gent), genomineerd voor de Vlaamse Scriptieprijs 2018. Deze oud-studente Letterkunde ziet méér dan alleen foto's van koffie en katten op Instagram.

Hannah Pinson
Interview

Computerwetenschapper en fysica Hannah Pinson (VUB) onderzocht een complex netwerk van menselijke neuronen en bracht zo de communicatiepatronen in dit netwerk in kaart. Onderzoek dat ze deed aan het Massachusetts Institute of Technology (MIT), onder leiding van professor Max Tegmark.

Jarne Pollie
Interview

In afwachting van de ontknoping stellen we graag de genomineerden aan u voor. Vandaag: Jarne Pollie (HoWest), genomineerd voor de Vlaamse Scriptieprijs.

Jeroen Ooge
Interview

In afwachting van de ontknoping stellen we graag de genomineerden aan u voor. Vandaag: Jeroen Ooge (KU Leuven), genomineerd voor de Klasseprijs.

Joppe Rutten en Jens Verschoren
Interview

In afwachting van de ontknoping stellen we graag de genomineerden aan u voor. Maak kennis met Joppe Rutten en Jens Verschoren, samen genomineerd voor de Agoriaprijs

Julie van der Schaaf
Interview

In afwachting van de ontknoping stellen we graag de genomineerden aan u voor. Julie van der Schaaf (Odisee), genomineerd voor de Klasseprijs, bijt de spits af.

Kawtar Bakir
Interview

Op woensdag 19 december reiken we in het Iers College in Leuven de Vlaamse Scriptieprijs en deelprijzen uit. In afwachting van die ontknoping stellen we graag de genomineerden aan u voor. Vandaag: Kawtar Bakir (VIVES), genomineerd voor de Klasseprijs.

Leen Van Houdt
Interview

In afwachting van de ontknoping stellen we graag de genomineerden aan u voor. Vandaag: Leen Van Houdt (KU Leuven), genomineerd voor de Eosprijs.

Lien Van Deuren - foto copyright Lynn Van Den Broeck
Interview

'Zonder zonde' is een reeks van acht meubels in de publieke ruimte. Vier meubels zijn geïnspireerd op zintuigen, de vier andere op standjes uit de Kama Sutra. Interieurvormgeefster Lien Van Deuren (Thomas More Hogeschool): "Vier jaar werken en studeren combineren, het was best pittig."

Lisanne Terrie
Interview

Op woensdag 19 december reiken we in het Iers College in Leuven de Vlaamse Scriptieprijs en deelprijzen uit. In afwachting van die ontknoping stellen we graag de genomineerden aan u voor. Maak kennis met Lisanne Terrie, genomineerd voor de EOS-prijs.

Ludwig Peeters
Interview

In afwachting van die ontknoping stellen we graag de genomineerden aan u voor. Ludwig Peeters (Universiteit Antwerpen), genomineerd voor de Klasseprijs.

Margot Denys & Sophie Catteuw
Interview

In afwachting van de ontknoping stellen we graag de genomineerden aan u voor. Maak kennis met Margot Denys en Sophie Catteuw, genomineerd voor de Bachelorprijs.

Marjolein Jansens
Interview

In afwachting van de ontknoping stellen we graag de genomineerden aan u voor. Maak kennis met Marjolein Jansens (AP Hogeschool), genomineerd voor de Bachelorprijs.

Nick Staut
Interview

In afwachting van de ontknoping stellen we graag de genomineerden aan u voor. Vandaag: Nick Staut (UHasselt/KU Leuven), genomineerd voor de Agoriaprijs.

Olivier Schottey & Lara Piers
Interview

In afwachting van de ontknoping stellen we graag de genomineerden aan u voor. Vandaag:  Olivier Schottey & Lara Piers (KU Leuven), genomineerd voor de Agoriaprijs. 

Penelope Bergkamp
Interview

In afwachting van de ontknoping stellen we graag de genomineerden aan u voor. Vandaag: Penelope Bergkamp, genomineerd voor de Vlaamse Scriptieprijs.

Raven Onzea
Interview

In afwachting van de ontknoping stellen we graag de genomineerden aan u voor. Vandaag: Raven Onzea (PXL), genomineerd voor de Bachelorprijs.

Ruben Robbeets
Interview

In afwachting van de ontknoping stellen we graag de genomineerden aan u voor. Vandaag: Ruben Robbeets (Odisee), genomineerd voor de Bachelorprijs

Sarah Vanbesien
Interview

Op woensdag 19 december reiken we in het Iers College in Leuven de Vlaamse Scriptieprijs en deelprijzen uit. In afwachting van die ontknoping stellen we graag de genomineerden aan u voor. Maak kennis met Sarah Vanbesien (Universiteit Gent)

Sebastiaan Michiels
Interview

In afwachting van de ontknoping stellen we graag de genomineerden aan u voor. Maak kennis met Sebastiaan Michiels (VUB), genomineerd voor de Vlaamse Scriptieprijs.

Stefaan Jacobs en Timon Vankeirsbilck
Interview

In afwachting van de ontknoping stellen we graag de genomineerden aan u voor. Vandaag: Stefaan Jacobs & Timon Vankeirsbilck (KU Leuven), samen genomineerd voor de Eosprijs

Steff Taelman
Interview

In afwachting van de ontknoping stellen we graag de genomineerden aan u voor. Maak kennis met Steff Taelman, genomineerd voor de Eosprijs.

Thibaut Duthois, Nikolaas Mergan & Robbe Pessemier
Interview

In afwachting van de ontknoping stellen we graag de genomineerden aan u voor. Maak kennis met Thibaut Duthois, Nikolaas Mergan en Robbe Pessemier, samen genomineerd voor zowel de Klasseprijs als de Bachelorprijs.

Walda Verbaenen
Interview

In afwachting van de ontknoping stellen we graag de genomineerden aan u voor. Vandaag: Walda Verbaenen (PXL), genomineerd voor de Klasseprijs.

Wendy Speleman en Veerle Stappers
Interview

In afwachting van de ontknoping stellen we graag de genomineerden aan u voor. Maak kennis met Wendy Speleman en Veerle Stappers (Odisee), samen genomineerd voor de Bachelorprijs.

Willem Vereycken
Interview

In afwachting van de ontknoping stellen we graag de genomineerden aan u voor. Vandaag: Willem Vereycken (KU Leuven), genomineerd voor de EOS-prijs