Genomineerden

Elfie Van Haudenhuyse

Maak kennis met Elfie Van Haudenhuyse - genomineerd voor de Klasseprijs

Op woensdag 19 december reiken we in het Iers College in Leuven de Vlaamse Scriptieprijs en deelprijzen uit. In afwachting van die ontknoping stellen we graag de genomineerden aan u voor. Maak kennis met Elfie Van Haudenhuyse (Arteveldehogeschool Gent), genomineerd voor de Klasseprijs.

Hannah Pinson

Maak kennis met Hannah Pinson - genomineerd voor de Agoriaprijs én de EOS-prijs

Computerwetenschapper en fysica Hannah Pinson (VUB) onderzocht een complex netwerk van menselijke neuronen en bracht zo de communicatiepatronen in dit netwerk in kaart. Onderzoek dat ze deed aan het Massachusetts Institute of Technology (MIT), onder leiding van professor Max Tegmark.

Lien Van Deuren - foto copyright Lynn Van Den Broeck

Maak kennis met Lien Van Deuren - genomineerd voor de Bachelorprijs

'Zonder zonde' is een reeks van acht meubels in de publieke ruimte. Vier meubels zijn geïnspireerd op zintuigen, de vier andere op standjes uit de Kama Sutra. Interieurvormgeefster Lien Van Deuren (Thomas More Hogeschool): "Vier jaar werken en studeren combineren, het was best pittig."

Ludwig Peeters

Maak kennis met Ludwig Peeters - genomineerd voor de Klasseprijs

Op woensdag 19 december reiken we in het Iers College in Leuven de Vlaamse Scriptieprijs en deelprijzen uit. In afwachting van die ontknoping stellen we graag de genomineerden aan u voor. Ludwig Peeters (Universiteit Antwerpen), genomineerd voor de Klasseprijs.

Marjolein Jansens

Maak kennis met Marjolein Jansens - genomineerd voor de Bachelorprijs

Op woensdag 19 december reiken we in het Iers College in Leuven de Vlaamse Scriptieprijs en deelprijzen uit. In afwachting van die ontknoping stellen we graag de genomineerden aan u voor. Maak kennis met Marjolein Jansens (AP Hogeschool), genomineerd voor de Bachelorprijs.