Genomineerden

Annelien Coppieters

Maak kennis met Annelien Coppieters - winnares Vlaamse Scriptieprijs

Op woensdag 19 december reiken we in het Iers College in Leuven de Vlaamse Scriptieprijs en deelprijzen uit. In afwachting van die ontknoping stellen we graag de genomineerden aan u voor. Maak kennis met Annelien Coppieters (Hogeschool Gent), genomineerd voor de Vlaamse Scriptieprijs.

Axelle Bollen

Maak kennis met Axelle Bollen - genomineerd voor de Bachelorprijs

Op woensdag 19 december reiken we in het Iers College in Leuven de Vlaamse Scriptieprijs en deelprijzen uit. In afwachting van die ontknoping stellen we graag de genomineerden aan u voor. Vandaag: maak kennis met Axelle Bollen (Hogeschool PXL), genomineerd voor de Bachelorprijs.

Barbara Dewit en Jente Verbesselt

Maak kennis met Barbara Dewit en Jente Verbesselt - winnaars Klasseprijs

Op woensdag 19 december reiken we in het Iers College in Leuven de Vlaamse Scriptieprijs en deelprijzen uit. In afwachting van die ontknoping stellen we graag de genomineerden aan u voor. Maak kennis met Barbara Dewit en Jente Verbesselt (KU Leuven), genomineerd voor de Klasseprijs.

Daan Bertels en Lars Jansen

Maak kennis met Daan Bertels en Lars Janssen - genomineerden voor de Vlaamse Scriptieprijs

Op woensdag 19 december reiken we in het Iers College in Leuven de Vlaamse Scriptieprijs en deelprijzen uit. In afwachting van die ontknoping stellen we graag de genomineerden aan u voor. Maak kennis met Daan Bertels & Lars Jansen (KU Leuven), genomineerd voor de Vlaamse Scriptieprijs.

Elfie Van Haudenhuyse

Maak kennis met Elfie Van Haudenhuyse - genomineerd voor de Klasseprijs

Op woensdag 19 december reiken we in het Iers College in Leuven de Vlaamse Scriptieprijs en deelprijzen uit. In afwachting van die ontknoping stellen we graag de genomineerden aan u voor. Maak kennis met Elfie Van Haudenhuyse (Arteveldehogeschool Gent), genomineerd voor de Klasseprijs.

Ellen Roels

Maak kennis met Ellen Roels - genomineerd voor de Agoriaprijs

Op woensdag 19 december reiken we in het Iers College in Leuven de Vlaamse Scriptieprijs en deelprijzen uit. In afwachting van die ontknoping stellen we graag de genomineerden aan u voor. Vandaag: Ellen Roels (VUB), genomineerd voor de Agoriaprijs

Erik Pelicaen 

Maak kennis met Erik Pelicaen - genomineerd voor Vlaamse Scriptieprijs én de EOS-prijs

Op woensdag 19 december reiken we in het Iers College in Leuven de Vlaamse Scriptieprijs en deelprijzen uit. In afwachting van die ontknoping stellen we graag de genomineerden aan u voor. Vandaag: Erik Pelicaen (VUB), genomineerd voor Vlaamse Scriptieprijs én de EOS-prijs.

Gitte Truijen

Maak kennis met Gitte Truijen - genomineerd voor de Klasseprijs

Op woensdag 19 december reiken we in het Iers College in Leuven de Vlaamse Scriptieprijs en deelprijzen uit. In afwachting van die ontknoping stellen we graag de genomineerden aan u voor. Maak kennis met Gitte Truijen (Universiteit Gent).

Hannah Kruithof

Maak kennis met Hannah Kruithof - genomineerd voor de Vlaamse Scriptieprijs

Op woensdag 19 december reiken we in het Iers College in Leuven de Vlaamse Scriptieprijs en deelprijzen uit. In afwachting van die ontknoping stellen we graag de genomineerden aan u voor. Vandaag: maak kennis met Hannah Kruithof (Universiteit Gent), genomineerd voor de Vlaamse Scriptieprijs.

Hannah Pinson

Maak kennis met Hannah Pinson - winnares Agoriaprijs én genomineerd voor de EOS-prijs

Computerwetenschapper en fysica Hannah Pinson (VUB) onderzocht een complex netwerk van menselijke neuronen en bracht zo de communicatiepatronen in dit netwerk in kaart. Onderzoek dat ze deed aan het Massachusetts Institute of Technology (MIT), onder leiding van professor Max Tegmark.

Joppe Rutten en Jens Verschoren

Maak kennis met Joppe Rutten en Jens Verschoren - genomineerd voor de Agoriaprijs

Op woensdag 19 december reiken we in het Iers College in Leuven de Vlaamse Scriptieprijs en deelprijzen uit. In afwachting van die ontknoping stellen we graag de genomineerden aan u voor. Maak kennis met Joppe Rutten en Jens Verschoren, samen genomineerd voor de Agoriaprijs

Kawtar Bakir

Maak kennis met Kawtar Bakir - genomineerd voor de Klasseprijs

Op woensdag 19 december reiken we in het Iers College in Leuven de Vlaamse Scriptieprijs en deelprijzen uit. In afwachting van die ontknoping stellen we graag de genomineerden aan u voor. Vandaag: Kawtar Bakir (VIVES), genomineerd voor de Klasseprijs.

Lien Van Deuren - foto copyright Lynn Van Den Broeck

Maak kennis met Lien Van Deuren - genomineerd voor de Bachelorprijs

'Zonder zonde' is een reeks van acht meubels in de publieke ruimte. Vier meubels zijn geïnspireerd op zintuigen, de vier andere op standjes uit de Kama Sutra. Interieurvormgeefster Lien Van Deuren (Thomas More Hogeschool): "Vier jaar werken en studeren combineren, het was best pittig."

Lisanne Terrie

Maak kennis met Lisanne Terrie - genomineerd voor de EOS-prijs

Op woensdag 19 december reiken we in het Iers College in Leuven de Vlaamse Scriptieprijs en deelprijzen uit. In afwachting van die ontknoping stellen we graag de genomineerden aan u voor. Maak kennis met Lisanne Terrie, genomineerd voor de EOS-prijs.

Ludwig Peeters

Maak kennis met Ludwig Peeters - genomineerd voor de Klasseprijs

Op woensdag 19 december reiken we in het Iers College in Leuven de Vlaamse Scriptieprijs en deelprijzen uit. In afwachting van die ontknoping stellen we graag de genomineerden aan u voor. Ludwig Peeters (Universiteit Antwerpen), genomineerd voor de Klasseprijs.

Margot Denys & Sophie Catteuw

Maak kennis met Margot Denys en Sophie Catteuw - winnaars Bachelorprijs

Op woensdag 19 december reiken we in het Iers College in Leuven de Vlaamse Scriptieprijs en deelprijzen uit. In afwachting van die ontknoping stellen we graag de genomineerden aan u voor. Maak kennis met Margot Denys en Sophie Catteuw, genomineerd voor de Bachelorprijs.

Marjolein Jansens

Maak kennis met Marjolein Jansens - genomineerd voor de Bachelorprijs

Op woensdag 19 december reiken we in het Iers College in Leuven de Vlaamse Scriptieprijs en deelprijzen uit. In afwachting van die ontknoping stellen we graag de genomineerden aan u voor. Maak kennis met Marjolein Jansens (AP Hogeschool), genomineerd voor de Bachelorprijs.

Sarah Vanbesien

Maak kennis met Sarah Vanbesien - winnares EOS-prijs

Op woensdag 19 december reiken we in het Iers College in Leuven de Vlaamse Scriptieprijs en deelprijzen uit. In afwachting van die ontknoping stellen we graag de genomineerden aan u voor. Maak kennis met Sarah Vanbesien (Universiteit Gent)

Sebastiaan Michiels

Maak kennis met Sebastiaan Michiels - genomineerd voor de Vlaamse Scriptieprijs

Op woensdag 19 december reiken we in het Iers College in Leuven de Vlaamse Scriptieprijs en deelprijzen uit. In afwachting van die ontknoping stellen we graag de genomineerden aan u voor. Maak kennis met Sebastiaan Michiels (VUB), genomineerd voor de Vlaamse Scriptieprijs.

Wendy Speleman en Veerle Stappers

Maak kennis met Wendy Speleman en Veerle Stappers - genomineerd voor de Bachelorprijs

Op woensdag 19 december reiken we in het Iers College in Leuven de Vlaamse Scriptieprijs en deelprijzen uit. In afwachting van die ontknoping stellen we graag de genomineerden aan u voor. Maak kennis met Wendy Speleman en Veerle Stappers (Odisee), samen genomineerd voor de Bachelorprijs.

Willem Vereycken

Maak kennis met Willem Vereycken - genomineerd voor de EOS-prijs

Op woensdag 19 december reiken we in het Iers College in Leuven de Vlaamse Scriptieprijs en deelprijzen uit. In afwachting van die ontknoping stellen we graag de genomineerden aan u voor. Vandaag: Willem Vereycken (KU Leuven), genomineerd voor de EOS-prijs