Routebeschrijving

Route


MET DE TREIN: Het kantoor van Scriptie vzw ligt op zo'n 800 meter wandelen van het station Sint-Agatha-Berchem. Van aan het station wandelt u langs de Gentsesteenweg (die halverwege overgaat in de Brusselsesteenweg) en slaat u de derde straat rechts (ná de Technologiestraat en de Jan Tieboutstraat) af in de Rozenweg, een doodlopend steegje. In de Rozenweg wandelt u voorbij het witte huis op de hoek (nr 4) tot u zo'n 100 meter verder op uw linkerkant nr 4B vindt. U bent er. Duw op de bel. 

MET DE TRAM OF BUS: check delijn.be

MET DE AUTO:

  • Vanaf E40 (Gent). Rij op het einde van de E40 niet de ring op, maar rechtdoor richting Brussel, Koekelberg. Aan de 2e verkeerslichten (net voor een groot winkelcentrum), sla je linksaf (de Gentsesteenweg in). Over de spoorweg is het de derde straat rechts. Let wel, parkeer je wagen in de Brusselsesteenweg. Je kunt niet parkeren in de Rozenweg. Het is een doodlopend steegje.
  • Vanuit Brussel Centrum: Koekelberg richting Gent en net aan het 'Shoppingcentrum' (500 meter voor de oprit van de ring/E40) rechtsaf richting Zellik (De Gentsesteenweg). Over de spoorweg is het de derde straat rechts. Let wel, parkeer je wagen in de Brusselsesteenweg. Je kunt niet parkeren in de Rozenweg. Het is een doodlopend steegje.
  • Vanaf de ring: afrit Brussel / Koekelberg (ter hoogte van het knooppunt Groot-Bijgaarden, richting Brussel, Koekelberg. Aan de 2e verkeerslichten (net voor een groot winkelcentrum), sla je linksaf (de Gentsesteenweg in). Over de spoorweg is het de derde straat rechts. Let wel, parkeer je wagen op de Brusselsesteenweg ter hoogte van het huisnummer 659. Je kunt niet parkeren in de Rozenweg. Het is een doodlopend steegje.