Neem nu deel aan de 20ste Vlaamse Scriptieprijs...

🍾   ...en knal met je thesis


Net afgestudeerd en een sterke thesis afgewerkt? Laat het resultaat van dat harde werk niet in een stoffige kast wegkwijnen, maar treed ermee naar buiten!

Doe mee aan de Vlaamse Scriptieprijs en maak kans op geldprijzen tot € 2.500 én heel wat persaandacht voor je werk. Inschrijven kan tot en met zondag 3 oktober.

Schrijf je nu in

Vlaamse ScriptieKrant studenteneditie 2021
Persbericht

Ontdek nu de vernieuwde studenteneditie van de Vlaamse ScriptieKrant, waarin we terugblikken op de voorbije editie. Want ook dit jaar gaan we op zoek naar sterke deelnemers voor de Vlaamse Scriptieprijs!

Vlaamse ScriptieKrant zomereditie 2021
Artikel

Reizen zonder coronapaspoort? Het kan... in de nieuwe zomereditie van de Vlaamse ScriptieKrant. De Vlaamse ScriptieKrant zit in een nieuw, digitaal kleedje en barst opnieuw van de boeiende onderzoeken.

Thesistipaffiche
Artikel

“Laat je adviseren door experten in je topic. Heb geen schrik om een mail te sturen naar iemand die je niet kent en misschien te hoog gegrepen lijkt voor jou. Een nee heb je en een ja kan je krijgen!” Hoe je een sterke thesis schrijft? Wij vroegen het onder meer aan de winnaars van de Vlaamse Scriptieprijs.

Nieuw! De mtech+prijs voor technologische scripties
Persbericht

Net een sterke scriptie geschreven over een technologisch onderwerp? Dan maak je bij de Vlaamse Scriptieprijs kans op de mtech+prijs, een deelprijs ter waarde van maar liefst 1.500 euro.

Nieuwe naam voor Scriptie vzw
Persbericht

Waarom, en vooral hoe, blijft een flamingo op één been staan? Nog belangrijker: wat heeft dat te maken met onze nieuwe naam? Ontdek het in de video 🎥 🦩