Dit zijn de kanshebbers voor de Vlaamse Scriptieprijs 2020
Persbericht

Ieder jaar kost het duizenden laatstejaarsstudenten bloed, zweet en tranen om een bachelor- of masterproef te schrijven. De Vlaamse Scriptieprijs wil scripties van dat droevige lot redden. Deze 10 kanshebbers veroverden een plaatsje op de longlist van de Vlaamse Scriptieprijs 2020!

Persbericht

Wie gaat er binnenkort naar huis met de Agoriaprijs voor creatief-technologische scripties? Ontdek hier de tien sterke kanshebbers!

Dit zijn de tien kanshebbers voor de Klasseprijs 2020
Artikel

De longlist voor de Klasseprijs 2020 is bekend. De prijs, een deelprijs van de Vlaamse Scriptieprijs, bekroont de sterkste inzending gerelateerd aan onderwijs. Ontdek ze alle tien!

Dit zijn de 10 kanshebbers voor de Bachelorprijs 2020
Scriptie

De longlist voor de Bachelorprijs 2020 is bekend. De prijs, een deelprijs van de Vlaamse Scriptieprijs, bekroont een professionele bachelorproef die getuigt van een innovatief karakter, nieuwswaarde, journalistiek potentieel en een duidelijke inzetbaarheid in de praktijk.  

508 inzendingen voor de Vlaamse Scriptieprijs 2020
Persbericht

Vlaamse afstudeerders vonden in dit uitzonderlijke jaar opnieuw vlot de weg naar de Vlaamse Scriptieprijs. We ontvingen maar liefst 508 inzendingen. Een overzicht!