Partners

Thomas More

Thomas More hogeschool

Met 36 professionele bacheloropleidingen en 15.000 studenten in Mechelen, Sint-Katelijne-Waver, Antwerpen, Lier, Geel, Turnhout en Vorselaar is de Thomas More-hogeschool de grootste kweekvijver voor hooggeschoold professioneel talent in de provincie Antwerpen. 

De Thomas More-hogeschool is partner van de Vlaamse Scriptieprijs 2019.

www.thomasmore.be

Stad Mechelen

Stad Mechelen

Mechelen is de thuisstad van de Thomas More-hogeschool en gaststad voor de uitreiking van de Vlaamse Scriptieprijs 2019. www.mechelen.be

Agoria Vlaanderen

Agoria groepeert en verdedigt ondernemingen in de technologische industrie.
De federatie zet zich in voor de toekomst van deze ondernemingen en de bijna 275.000 mensen die ze in dienst hebben. Met 1.700 lidbedrijven is Agoria de grootste sectorfederatie van het land. www.agoria.be

Eos

Eos is een Nederlandstalig populairwetenschappelijk maandblad, met boeiende verhalen uit zowel natuurwetenschappen, menswetenschappen, geneeskunde als technologie. Het blad verschijnt sinds 1983 zowel in België als in Nederland.

www.eoswetenschap.eu
 

Klasse

Klasse is een multimediaal communicatieplatform dat onderwijsprofessionals, ouders en leerlingen versterkt en verbindt. Daarvoor gebruikt Klasse online kanalen, een magazine, acties en campagnes.

www.klasse.be

Fonds Pascal Decroos

Het Fonds Pascal Decroos is een project van Journalismfund.eu vzw met als doel het stimuleren van bijzondere journalistiek in de Vlaamse schrijvende en audiovisuele pers door werkbeurzen toe te kennen aan journalisten die een bijzonder project willen realiseren. 

www.fondspascaldecroos.org

Belga

Belga is de Belgische hoofdleverancier van actualiteit en brengt 24 uur per dag, 7 dagen per week, snel, betrouwbaar en kwalitatief nieuws.
www.belga.be

 

De Morgen

De Morgen brengt kwaliteitsjournalistiek. Met 24/7 nieuws, opinie, achtergrond en duiding, politiek, cultuur en sport. www.demorgen.be

Engineeringnet

Dé nieuwssite voor ingenieurs en technische profielen.

www.engineeringnet.be

Vlaamse Overheid

De Vlaamse Scriptieprijs is een initiatief van Scriptie vzw met de steun van de Vlaamse Overheid. 

www.ewi-vlaanderen.be 

Richting Morgen

De campagne Richting Morgen wil zoveel mogelijk mensen warm maken voor wetenschap, technologie, creativiteit en innovatie en hun toepassingen in onze samenleving.

www.richtingmorgen.be