Nieuw: sprekers gezocht!

Oproep

sprekers gezocht

 

Zit jouw scriptie al in de scriptiebank, maar heb je zin om méér te doen met je eindwerk? Wil je graag over je werk spreken voor een geïnteresseerd publiek? Schrijf je dan in voor onze sprekerslijst. Zo weten we dat we je mogen contacteren als iemand interesse toont in jouw onderwerp. Podiumervaring is niet vereist!

 

Waarom een sprekerslijst?

In onze Scriptiebank verzamelden we intussen een waaier aan boeiende scripties over alle soorten onderwerpen. Organisaties contacteren ons dan ook geregeld wanneer ze op zoek zijn naar sprekers of panelleden. Met deze sprekerslijst willen we een overzicht maken van alle mogelijke onderwerpen die we kunnen 'aanbieden'. 

We geven dus voor alle duidelijkheid geen lijsten met contactgegevens door, we contacteren je alleen bij gerichte interesse in je onderwerp.

Voor wie?

De sprekerslijst beperken we tot mensen die ingeschreven zijn in onze scriptiebank, én over deze scriptie willen spreken.

Wat mag ik verwachten?

Je hoeft niet meteen een avondvullend programma samen te stellen (al mag dat natuurlijk wel). We denken bijvoorbeeld ook aan een korte pitch van 10 minuten op de Dag van de Wetenschap, deelnemen aan een panelgesprek op een Wetenschapscafé... Hoe ver je wil gaan, ligt volledig in jouw handen!

 

Schrijf je nu in!

 

Share this on: