Deadline Scriptieprijs nadert - Schrijf je in!

Oproep

Deadline VSP nadertPas afgestudeerden die willen deelnemen aan Vlaamse Scriptieprijs, houden best onze naderende deadline in de gaten. Inschrijven kan nog tot en met 2 oktober.

Voor de vijftiende maal gaat de Vlaamse Scriptieprijs op zoek naar de beste bachelor- en masterproeven die in Vlaanderen werden geschreven. Een scriptie insturen kan tot en met 2 oktober 2016. De wedstrijd daagt studenten uit om hun lijvige eindwerk te vertalen naar een kort, populariserend artikel op maat van het grote publiek en staat open voor inzendingen uit alle wetenschapsdomeinen. Deelnemers maken kans op geldprijzen van 250 tot 2.500 euro en heel wat persaandacht voor hun werk

Ga voor een (drie)dubbele overwinning
Naast de Vlaamse Scriptieprijs (hoofdprijs) maak je bij deelname ook kans op volgende deelprijzen:

  • Deelnemende professionele bachelors strijden onderling voor de Bachelorprijs t.w.v. 1.500 euro.
  • Met een eindwerk over onderwijs ding je mee naar de Klasseprijs, goed voor een reischeque van 500 euro en aandacht voor je werk in de kanalen van Klasse.
  • Staan technologie en innovatie centraal in je scriptie? Dan maak je ook kans op de Agoriaprijs, goed voor een opleiding aan de prestigieuze Vlerick Business School bovenop een geldprijs van 500 euro.
  • Heeft jouw bachelorproef een exact-wetenschappelijk onderwerp? Dan doe je ook mee aan de EOS-prijs, die je een iPhone 6 en een publicatie in het populairwetenschappelijke maandblad eos kan opleveren.  

Wie dit jaar in de prijzen valt, wordt bekendgemaakt tijdens de prijsuitreiking van de Vlaamse Scriptieprijs op 20 december in het Stadhuis van Brussel. 

Alle info & voorwaarden zijn te vinden op de wedstrijdpagina